Asociația Principele Constantin Brâncoveanu Educație și Civilizație

Activități

Activități APCBEC 2017

Asociația Brâncoveanu s-a înființat cu scopul de a asigura accesul la educație pentru copii instituționalizați sau defavorizați social, asigurând-le accesul la educație formală și non formală și creându-le oportunitatea de a se integra alegând meseria potrivită interacționând cu diferite activități, de a avea acces la educație prin călătorie și prin materiale educative.

Astfel, pentru final de decembrie ne-am propus să le facem copiilor o surpriză, dar în același timp să îi ajutăm să învețe lucruri noi prin joacă și călătorie, organizând o excursie la București pentru copii defavorizați din Centrului de plasament de la Secăria și Centrului Rezidențial de tip familial din Brebu.
..............................................

Mai departe ...

Activități APCBEC 2018

Ne-am propus ca prin activitățile pe care noi le întreprindem copiii, cu care Asociația Prințul Brâncoveanu interacționează și pentru a căror educație întreprinde tot felul de activități, să aibă acces la acele informații care contează, să poată alege o meserie, să învețe, să își planifice, să viseze și să se dezvolte frumos.

Așa am considerat că a-i duce în excursii în alte orașe, a-i ajuta să întâlnească diverse meserii și să vadă cum au loc activitățile pe un palier de activitate ar fi cel mai potrivit mod de învățare. Astfel, ne-am propus să le oferim un alt tip de experiență și să călătorim împreună din Prahova la București, unde noi am planificat să viziteze orașul, obiective turistice și, mai mult decât atât, să viziteze un platou de filmare al televiziunii Facultatea de Medicină UMF "Carol Davila și Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu".
..............................................

Mai departe ...